Bogø Kostskole søger tysklærer

Da en af vores tysklærere har valgt at takke ja til nye udfordringer, søger vi en tysklærer til vores unikke skole. Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor der i dette skoleår vil være ml. 16-20 lektioner tysk i mellemtrinnet og overbygningen. Derudover er linjefagsuddannelse i andre fag kærkomne.
Der vil desuden være mulighed for at kombinere skemaet med timer i skolens specialcenter, hvis man har viden herom eller måske har lyst til at udvikle sine kompetencer.
Skolen ligger brofast 5 minutter fra motorvejen i naturskønne omgivelser nær vand og skov.

Du har erfaring med:

• Tyskundervisning og klasserumsledelse
  • Teamsamarbejde og fagudvalgsarbejde
  • Årsplanlægning og udfærdigelse af ugeplaner
  • Pædagogisk samvær og ture med børn og unge

Vi forventer:

• at du har erfaring med eller mod på at føre elever til afgangsprøve
  • at du er loyal overfor internt aftalte arbejdsgange og procedurer
  • at du har lyst til og mod på at være en del af skolens igangværende fornyelsesproces
  • at du er initiativrig og iderig i forhold til udvikling af eget arbejdsområde

Du kan forvente:

• stor indflydelse på egen opgaveløsning
  • en blandet faggruppe af engagerede og velmodtagende kollegaer
  • mulighed for faglig og personlig kompetenceudvikling
  • at du kan forberede dit arbejde med stor fleksibilitet, da skolen ikke har tilstedeværelsespligt

Vi modtager din skriftlige ansøgning og CV senest den 23. august 2019 inden kl. 10.00 på forstanders mail: ts@bkig.dk
Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 27. august 2019 i dagtimerne ml. kl. 14.00 - 18.00.
Vi forventer jobstart den 1. oktober 2019.
Ansættelsesvilkår efter "løntabeller for ansatte på de frie grundskoler".
Ved uddybende spørgsmål kontaktes forstander Tinella Lykke Svarrer på tlf.: 21 13 06 13 eller viceforstander Preben Olesen på 21 40 63 12.

ingen nyheder i denne liste